Tagliatelle

Semper gluteeniton Tagliatelle on litteää nauhapastaa, joka on valmistettu ns. luontaisesti gluteenittomista aineksista. Kananmunan ansiosta Semper Tagliatellen rakenne on erinomainen ja
siitä on helppo valmistaa juhlavia pasta-annoksia.

Kun keität Tagliatellea, muistathan seuraavat ohjeet: Vettä tarvitaan runsaasti, 1 litra/100 g pastaa.
Laita keitinveteen hieman suolaa ja öljyä ja keitä 8-9 minuuttia. Kaada vesi heti keittämisen jälkeen pois ja tarjoa pasta, se on parhaimmillaan heti keittämisen jälkeen.

Maissitärkkelys, kananmuna (19,5%), perunajauho, riisitärkkelys, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit).

Energia1600 kJ (370 kcal)
Rasva3,5 g
josta tyydyttynyt rasva1,8 g
Hiilihydraatti82 g
josta sokereita0,2 g
Ravintokuitu1,0 g
Proteiini3,0 g
Suola0,10 g

Kuivassa, huoneenlämpötilassa.

Etusivu / Tuotteet / Tagliatelle