Tagliatelle

Semper gluteeniton Tagliatelle on litteää nauhapastaa, joka on valmistettu ns. luontaisesti gluteenittomista aineksista. Kananmunan ansiosta Semper Tagliatellen rakenne on erinomainen ja
siitä on helppo valmistaa juhlavia pasta-annoksia. 

Sopii low FODMAP -ruokavalioon, skannattu syyskuussa 2018. 

Kun keität Tagliatellea, muistathan seuraavat ohjeet: Vettä tarvitaan runsaasti, 1 litra/100 g pastaa. Laita keitinveteen hieman suolaa ja öljyä ja keitä 8-9 minuuttia. Kaada vesi heti keittämisen jälkeen pois ja tarjoa. Pasta on parhaimmillaan heti keittämisen jälkeen. 

 

Tuotenumero: 5617

Tuotteen paino: 250g

 

Intohimona pasta

Vuonna 1887 Giuseppi Mennucci aloitti pastan valmistuksen pienessä puodissaan Luccassa. Pasta tehtiin käsin ja kuivattiin auringossa takapihalla. 
Tänä päivänä, viisi sukupolvea myöhemmin, pastaa tehdään yhä saman suvun voimin, samalla intohimolla.
Yhdessä olemme vieneet eteenpäin taitoa tehdä maailman parasta pastaa. Ilman gluteenia, täynnä italialaisia perinteitä! 

Maissitärkkelys, kananmuna (19,5%), perunajauho, riisitärkkelys, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit).

Ravintosisältö / 100g
Energia1583 kJ (374 kcal)
Rasva3,5 g
josta tyydyttynyt rasva1,8 g
Hiilihydraatti82 g
josta sokereita0,2 g
Ravintokuitu1,0 g
Proteiini3,0 g
Suola0,10 g

Kuivassa, huoneenlämpötilassa.

Pakkauksen voi kierrättää muoveihin.

Valitse kauppa

Valitse verkkokauppa, josta haluat ostaa tuotteen. Olethan yhteydessä suoraan verkkokauppaan, mikäli sinulla on kysymyksiä ostamiseen liittyen.

Etusivu / Tuotteet / Tagliatelle