Tagliatelle

Semper gluteeniton Tagliatelle on litteää nauhapastaa, joka on valmistettu ns. luontaisesti gluteenittomista aineksista. Kananmunan ansiosta Semper Tagliatellen rakenne on erinomainen ja
siitä on helppo valmistaa juhlavia pasta-annoksia.

Kun keität Tagliatellea, muistathan seuraavat ohjeet: Vettä tarvitaan runsaasti, 1 litra/100 g pastaa.
Laita keitinveteen hieman suolaa ja öljyä ja keitä 8-9 minuuttia. Kaada vesi heti keittämisen jälkeen pois ja tarjoa pasta, se on parhaimmillaan heti keittämisen jälkeen. Sopii low FODMAP -ruokavalioon, skannattu syyskuussa 2018. 

 

Intohimona pasta

Vuonna 1887 Giuseppi Mennucci aloitti pastan valmistuksen pienessä puodissaan Luccassa. Pasta tehtiin käsin ja kuivattiin auringossa takapihalla. 
Tänä päivänä, viisi sukupolvea myöhemmin, pastaa tehdään yhä saman suvun voimin, samalla intohimolla.
Yhdessä olemme vieneet eteenpäin taitoa tehdä maailman parasta pastaa. Ilman gluteenia, täynnä italialaisia perinteitä! 

Maissitärkkelys, kananmuna (19,5%), perunajauho, riisitärkkelys, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit).

Energia1600 kJ (370 kcal)
Rasva3,5 g
josta tyydyttynyt rasva1,8 g
Hiilihydraatti82 g
josta sokereita0,2 g
Ravintokuitu1,0 g
Proteiini3,0 g
Suola0,10 g

Kuivassa, huoneenlämpötilassa.

Etusivu / Tuotteet / Tagliatelle