Spagetti
Semper Spagetista valmistat herkullisen gluteenittoman pasta-aterian. Sopii low FODMAP -ruokavalioon, skannattu syyskuussa 2018.
Satumainen Lucca
Valmistamme gluteenittomat pastamme Luccassa, pienessä satumaisessa kaupungissa Italiassa.
Tätä Puccinin syntymäkaupunkia ympäröi keskiaikainen muuri ja täältä löydät Toscanan kauneimmat rakennukset. Luccan mutkaisten kujien, natisevien siltojen ja ylväilden kirkkojen keskälla syntyvät myös perinteiset, herkulliset pastamme.
Toscanan kallioista virtaava kirkas lähdevesi ja hienoimmat raaka-aineet tuovat esiin aidot Italian maut.
Eläköön gluteenittomuus!
Maissitärkkelys, perunajauho, riisitärkkelys, soijajauho, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit).
Energia | 1510 kJ (356 kcal) |
Rasva | 1,8 g |
josta tyydyttynyt rasva | 1,0 g |
Hiilihydraatti | 75 g |
josta sokereita | 0,9 g |
Ravintokuitu | 3,0 g |
Proteiini | 8,5 g |
Suola | 0,05 g |
Kuivassa, huoneenlämpötilassa.