Luomu

Sedani

Semper Sedani on gluteenitonta ja 100% luonnonmukaisesti tuotettua täysjyväriisipastaa. Sedani pastan rakenne on erinomainen. 

Täsjyväriisistä valmistettu pasta sopii useimmiten myös vilja-allergisille. Sopii low FODMAP -ruokavalioon, skannattu syyskuussa 2018. 

Keitto-ohje: Kun keität 100 g kuivapastaa, kiehauta ensin 1 litra vettä ja lisää pasta kiehuvaan veteen. Vedessä voi olla tilkka ruokaöljyä ja ripaus suolaa. Keittoaika 11-13 min. Katso herkullisia kastikeohjeita pastaresepteistämme. 

 

Tuotenumero: 6049

Tuotteen paino: 300g 

 

Luomu pastaa!

Semper Linguine ja Sedani ovat ensimmäiset aidot italialaiset gluteenittomat pastat, jotka ovat saaneet luomusertifikaatin. Valmistamme pastat Italian Luccassa käsityönä perinteisellä Al bronzo - menetelmällä, joka jättää pastan pinnan karheaksi ja sen ansiosta kastikkeen maku nousee erinomaisesti esille.
Luomupastassa ei ole lisäaineita. Sen aineksena on aionoastaan italialaista luomuviljeltyä täysjyväriisiä ja kirkasta lähdevettä Toscanan vuorilta.
Puhdasta nautintoa koko perheelle.

Buon appetito!

100% luomu täysjyväriisijauho.

 

Voi sisältää pieniä jäämiä soijaa.

Ravintosisältö / 100g
Energia1524 kJ (360 kcal)
Rasva2,5 g
josta tyydyttynyt rasva1 g
Hiilihydraatti75 g
josta sokereita1 g
Ravintokuitu2,5 g
Proteiini8 g
Suola0,03 g

Kuivassa, huoneenlämpötilassa.

Pakkauspussin voi lajitella muoveihin.

 

 

Valitse kauppa

Valitse verkkokauppa, josta haluat ostaa tuotteen. Olethan yhteydessä suoraan verkkokauppaan, mikäli sinulla on kysymyksiä ostamiseen liittyen.

Home / Tuotteet / Sedani