Sedani

Semper Sedani on gluteenitonta ja 100% luonnonmukaisesti tuotettua täysjyväriisipastaa.

Herkullinen pastamme valmistetaan Italian Luccassa, pastan kotimaassa. Sedani-pastan valmistuksessa käytetään ns. Al Bronzo -menetelmää, jota käytetään laadukkaimpien pastojen valmistamisessa. Pasta kulkee pronssivalssin läpi, joka jättää pastan pinnan karheaksi ja tämän ansiosta pasta imee itseensä hyvin kastikkeen maun. 

Täsjyväriisistä valmistettu pasta sopii useimmiten myös vilja-allergisille.

Sedani pastan rakenne on erinomainen. 

Keitto-ohje: Kun keität 100 g kuivapastaa, kiehauta ensin 1 litra vettä ja lisää pasta kiehuvaan veteen. Vedessä voi olla tilkka ruokaöljyä ja ripaus suolaa. Keittoaika 11-13 min. Katso herkullisia kastikeohjeita pastaresepteistämme. Sopii low FODMAP -ruokavalioon, skannattu syyskuussa 2018. 

 

Luomu pastaa!

Semper Linguine ja Sedani ovat ensimmäiset aidot italialaiset gluteenittomat pastat, jotka ovat saaneet luomusertifikaatin. Valmistamme pastat Italian Luccassa käsityönä perinteisellä Al bronzo - menetelmällä, joka jättää pastan pinnan karheaksi ja sen ansiosta kastikkeen maku nousee erinomaisesti esille.
Luomupastassa ei ole lisäaineita. Sen aineksena on aionoastaan italialaista luomuviljeltyä täysjyväriisiä ja kirkasta lähdevettä Toscanan vuorilta.
Puhdasta nautintoa koko perheelle.

Buon appetito!

100% Täysjyväriisi, luomu.

Energia1524 kJ (360 kcal)
Rasva2,5 g
josta tyydyttynyt rasva1 g
Hiilihydraatti75 g
josta sokereita1 g
Ravintokuitu2,5 g
Proteiini8 g
Suola0,03 g

Kuivassa, huoneenlämpötilassa.

 

 

Etusivu / Tuotteet / Sedani