Pizzapohjat

Gluteenittoman pizzan valmistaminen on nyt helppoa. Kokoa haluamasi täytteet esipaistetulle pizzapohjalle ja paista. Voit ottaa pizzapohjia mukaasi, kun menet kylään tai matkalle. Gluteenittomat Pizzapohjat löytyvät kaupassa leipäosastolta, esipaistettujen leipien joukosta.

Kokeile pizzapohjia ja ylläty niiden rapeudesta. Pizzapohjista voi myös valmistaa herkullisen rapeita leipiä, sivele pohjan päälle hieman margariinia ja ripottele päälle valkosipulia ja laita uuniin. Leikkaa leipä kolmioiksi,  herkkullista!

Gluteeniton vehnätärkkelys, vesi, rasvaton maitojauhe, rapsiöljy, sokeri, hiiva, sakeuttamisaineet (guarkumi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit), nostatusaineet (glukonodeltalaktoni, natriumbikarbonaatti), suola, säilöntäaine (sorbiinihappo), kivennäisaine (rauta), vitamiinit (tiamiini, riboflaviini, niasiini, B6, foolihappo).

Energia1239 kJ (193 kcal)
Rasva5,1 g
josta tyydyttynyt rasva1,0 g
Hiilihydraatti56 g
josta sokeri8,1 g
Ravintokuitu2,1 g
Proteiini3,9 g
Suola0,83 g
Tiamiini 0,20 mg 27%*
Riboflaviini0,21 mg 22%*
Niasiini2,4 mg 22%*
B6-vitamiini 0,21 mg 22%*
Foolihappo30µg 22%*
Rauta4,5 mg 48%*
* RDI = % suositellusta päiväsaannista

Kuivassa, huoneenlämpötilassa. Pakattu suojakaasuun.

Valitse kauppa

Valitse verkkokauppa, josta haluat ostaa tuotteen. Olethan yhteydessä suoraan verkkokauppaan, mikäli sinulla on kysymyksiä ostamiseen liittyen.

Etusivu / Tuotteet / Pizzapohjat