Laktoositon
Kauranäkkileipä
Semperin gluteenittomassa Kauranäkkileivässä on valvotusti tuotettua kauraa. Gluteenittoman kauran viljelyssä ja käsittelyssä varmistetaan se, ettei sen joukkoon sekoitu muita viljoja esim. vehnää, ruista tai ohraa.
Semper Kauranäkkileipä on rapeaa ja kuitupitoista. Sitä on täydennetty vitamiineilla ja raudalla.
Maissitärkkelys, gluteeniton kaurahiutale (25%), perunajauho, modifioitu perunatärkkelys, sokeri, tattarijauho, riisijauho, hiiva, kasvimargariini (kasvirasva (palmu, kookos, rapsi), vesi, suola, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, kasviperäinen), aromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo)), sakeuttamisaineet (guarkumi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, natriumalginaatti, pektiini), suola, perunakuitu, nostatusaineet (glukonodeltalaktoni, natriumbikarbonaatti), mausteet (anis, fenkoli, kumina), kivennäisaine (rauta), vitamiinit (tiamiini, riboflaviini, niasiini, B6, foolihappo).
Energia | 1591 kJ (377 kcal) |
Rasva | 4,5 g |
josta tyydyttynyt rasva | 0,5 g |
Hiilihydraatti | 75 g |
josta sokereita | 2,5 g |
Ravintokuitu | 7,0 g |
Proteiini | 5,5 g |
Suola | 1,3 g |
Tiamiini | 0,30 mg 27%* |
Riboflaviini | 0,30 mg 21%* |
Niasiini | 4,0 mg 25%* |
B6-vitamiini | 0,30 mg 21%* |
Foolihappo | 40,0 µg 20%* |
Rauta | 9,0 mg 64%* |
* RDI = % suositellusta päiväsaannista | |
Laktoosi < 0,01 g | |
Säilytä kuivassa, huoneenlämpötilassa. Säilyy avaamattomana ja oikein säilytettynä 9 kk.