Gluteenittomat Piparkakut

Mahtavan hyvät gluteenittomat piparkakut ovat yksi suosituimpia tuotteitamme. Piparkakut on valmistettu ns. luontaisesti gluteenittomista aineksista.

Riisijauho, kasvimargariini (kasviöljy (palmu, rapsi), vesi, suola, emulgointiaine (rasvahappojen polyglyseroliesterit), aromi, värit (kurkumiini, annatto)), inverttisokerisiirappi, sokeri, perunajauho, tapiokajauho, maissijauho, mausteet (kaneli, neilikka, inkivääri), tattarijauho, suola, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), nostatusaine (natriumbikarbonaatti).

Saattaa sisältää pieniä jäämiä kananmunaa, pähkinää*.

*Huom. Piparkakkumassan tasoittavasta kaulimesta on löydetty jäämiä kananmunasta ja pähkinästä. Itse tuotteesta näitä jäämiä ei ole löydetty. Tehtaan henkilökunta on tehnyt voitavansa näiden allergeenijäämien poistamiseksi, mutta valitettavasti niiden läsnäoloa ei voida täysin ehkäistä. Tästä syystä pakkauksessa on nyt maininta kyseisistä mahdollisista, pienistä allergeenijäämistä.

Energia1929 kJ (458 kcal)
Rasva15 g
josta tyydyttynyt rasva5,5 g
Hiilihydraatti77 g
josta sokereita 28 g
Proteiini3,1 g
Suola1,4 g

Kuivassa, huoneenlämpötilassa. Säilyy avaamattomana 1 vuoden 2 kk valmistuksesta.

Valitse kauppa

Valitse verkkokauppa, josta haluat ostaa tuotteen. Olethan yhteydessä suoraan verkkokauppaan, mikäli sinulla on kysymyksiä ostamiseen liittyen.

Home / Tuotteet / Gluteenittomat Piparkakut