Gluteenittomat Luomu Kaurahiutaleet

Semperin gluteenittomissa luomukaurahiutaleissa on valvotusti tuotettua Puhdasta Kauraa, johon muiden viljojen sekoittuminen on estetty. Hiutaleet on pakattu kätevään 1 kg pussiin.

Kaurahiutaleista valmistat hetkessä samettisen pehmeän ja takuulla maistuvan gluteenittoman puuron. Mikrossa puuro valmistuu muutamassa minuutissa näin: mittaa syvälle lautaselle 1 dl hiutaleita ja 2 dl vettä ja sekoita. Kypsellä täydellä tekolla 2-3 minuuttia, sekoita muutaman kerran kypsennyksen aikana. Anna puuron tasaantua hetken ennen nauttimista.

Puuro sopii hyvin aamupalalle ja välipalaksi vaikkapa marjojen, mehukeiton ja rahkan tai jogurtin kera. Sopii low FODMAP -ruokavalioon, skannattu syyskuussa 2018.

Tiesithän, että kaura on ”Superruokaa”.
Kaurasta saa vitamiineja ja kivennäisaineita sekä pehmeää rasvaa. Kauran liukoinen kuitu, beetaglukaani auttaa myös hallitsemaan veren kolesterolia (EU:n hyväksymä terveysväite, 2009).

Esikypsytetyt gluteenittomat luomu kaurahiutaleet.

Energia1531 kJ (363 kcal)
Rasva6,6 g
josta tyydyttynyt rasva1,4 g
Hiilihydraatti58 g
josta sokereita1,5 g
Ravintokuitu10 g
Proteiini1,3 g
Suola<0,01g

Kuivassa, huoneenlämpötilassa. Säilyy avaamattomana ja oikein säilytettynä 12 kk valmistuksesta.

Valitse kauppa

Valitse verkkokauppa, josta haluat ostaa tuotteen. Olethan yhteydessä suoraan verkkokauppaan, mikäli sinulla on kysymyksiä ostamiseen liittyen.

Home / Tuotteet / Gluteenittomat Luomu Kaurahiutaleet