Ruokaisat, gluteenittomat kerrosleivät

Erinomaista piknikillä! Vaikka sää ei aina suosisikaan, niin eväsleivät maistuvat mahtavilta.

4 kpl20 min
Ei äänestetty
0 Äänet

Ainekset

8 viipaletta Semper Toastyä tai Vuokaleipää
6 viipaletta savukinkkua, kalkkunaa tai ilmakuivattua kinkkua
8 viipaletta juustoa (mozzarellaa, vahvaa kypsytettyä juustoa tai chevreä)
salaattia (rucolaa, pinaatinlehtiä tai jäävuorisalaattia)
4 tomaattia ohuina viipaleina
voita, margariinia tai levitettä

Valmista näin

  1. Paahda leivät ja voitele levitteellä, margariinilla tai voilla.

  2. Päällystä puolet viipaleista salaatilla, kinkulla, juustolla ja tomaateilla.

  3. Laita päällystämättömät viipaleet kanneksi.

Etusivu / Reseptit / Ruokaisat, gluteenittomat kerrosleivät