Punajuurihummus-cocktailnäkkileivät

Värikkäät cocktailleivät

Vegetaarinen cocktailleipä, joka sopii hienosti pikkupurtavaksi. Punajuuri antaa hummukselle hyvää makua ja kauniin vaaleanpunaisen värin. Yhdessä fetajuuston kanssa se antaa myös miellyttäviä makuelämyksiä. Todellista väri-iloa tarjottimelle tai buffetpöytään.

10 min
Ei äänestetty
0 Äänet

Ainekset

  • 3 keitettyä, kuorittua punajuurta

  • 2 valkosipulin kynttä

  • 2 ½ dl keitettyjä kikherneitä

  • 2 rkl oliiviöljyä

  • 2 maustemittaa suolaa

  • 1 maustemitta jauhettua mustapippuria

Valmista näin

1. Leikkaa punajuuri palasiksi.

2. Kuori valkosipuli. Soseuta punajuuri, valkosipuli ja kikherneet.

3. Valuta sekaan öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoile punajuurihummus Varrasnäkkileivällä yhdessä fetajuuston, punajuuren itujen tai raidallisesta punejuuresta tehtyjen kierteiden kanssa.

Etusivu / Reseptit / Punajuurihummus-cocktailnäkkileivät