Gnocchia lehtikaalipeston kera

430 min
Average: 1 (1 vote)
1 Äänestä

Ainekset

1 pkt Semper Gnocchia
3 l lehtikaalia, silputtuna
2 valkosipulinkynttä
1 dl hasselpähkinöitä rouheena
1 dl parmesaanijuustoa raasteena
1,5 dl oliiviöljyä + tilkka paistamiseen
250 g kirsikkatomaatteja
100 g rukolaa
Ripaus suolaa ja pippuria

Valmista näin

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valuta pasta ja anna hieman jäähtyä.
  3. Silppua lehtikaali (poista paksut lehtivarret). Lisää valkosipulinkynnet, hasselpähkinärouhe, parmesaani ja oliiviöljy. Hienonna sauvasekoittimella.
  4. Kuumenna paistinpannu ja paista keitetty Gnocchi keskilämmöllä niin että siihen tulee hieman väriä, n. 3-4 min.
  5. Lisää kirsikkatomaatit pannulle ja anna hautua hetken.
  6. Sekoita viherkaalipesto gnocchin ja tomaattien joukkoon.
  7. Lisää rukola. Kääntele ja mausta suolalla ja pippurilla.

Etusivu / Reseptit / Gnocchia lehtikaalipeston kera