Gluteenittomia kaurapalloja, puolukkaa ja valkosuklaata
Joulu

Gluteenittomia Kaurapalloja, puolukkaa ja valkosuklaata

Arviot

(1 votes)

(1 votes)

Ruotsalainen klassikkoherkku!

  • Valmistusaika
    45 min
  • Annosmäärä
    25 kpl
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Sekoita sokeri, vaniljasokeri ja karkeaksi pilkottu suklaa hienoksi yleiskoneella (tai sulata suklaa matalassa lämpötilassa).

  2. Lisää kaurahiutaleet ja huoneenlämpöinen rasva, sekoita.

  3. Lisää puolukat, pilkottu banaani ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Laita jääkaappiin n. 30 minuutin ajaksi.

  4. Muotoile taikinasta palloja ja pyöritä ne kookoshiutaleissa. Anna jäähtyä jääkaapissa.

Reseptissä on käytetty:
Semper gluteeniton kaurahiutale

GLUTEENITON KAURAHIUTALE