Gluteenittomat tomaatti-tuorejuusto-cocktailnäkkileivät

Täydellistä pikkupurtavaa

Tämän raikkaampaa ei ole. Nämä gluteenittomat cocktailnäkkileivät ovat täydellistä pikkupurtavaa niin juhliin kuin arkeenkin. Paahdetut tomaatit ja tuorejuusto muodostavat upean yhdistelmän, joka tuntuu yhtä aikaa raikkaalta ja kermaiselta. Krassi ja tuore rosmariini ovat kauniita koristeita.

15 min, 3 h uunissa
Ei äänestetty
0 Äänet

Ainekset

  • Semper Rosmariininäkkileipää

  • Kirsikkatomaatteja

  • Oliiviöljyä

  • Tuorejuustoa

  • Suolaa

  • Pippuria

  • Krassia

  • Rosmariinia

Valmista näin

1. Laita uuni lämpenemään 120 asteeseen.

2. Tee kirsikkatomaatteihin pieniä reikiä haarukalla tai terävällä veitsellä – siten ne eivät halkea uunissa.

3. Laita tomaatit uunipellille leivinpaperin päälle. Valuta tomaateille hieman oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla.

4. Paista uunissa noin 2 tunnin ajan ja anna sitten olla jälkilämmöllä uunin luukku raollaan noin 1 tunnin ajan.

5. Tarjoile tomaatit Rosmariininäkkileivällä, jolle on sivelty haluamaasi tuorejuustoa. Koristele krassilla tai rosmariinilla.

Etusivu / Reseptit / Gluteenittomat tomaatti-tuorejuusto-cocktailnäkkileivät