Gluteenittomat Sahramiskonssit

Tuoreet skonssit maistuvat aamiaisella ja iltapäiväteen kera.

15 kpl45 min
Ei äänestetty
0 Äänet

Ainekset

4 dl Semper kuitupitoista jauhoseosta
50 g huoneenlämpöista margariinia tai voita
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
1 dl vaniljarahkaa
1 rkl hunajaa
1 g saharamia
ripaus suolaa
hasselpähkinöitä tai manteleita (haluttaessa)

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 250°C:een. 

  2. Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa, lisää rasva ja nypi muruiseksi taikinaksi.

  3. Lisää maito, vaniljarahka ja hunaja. Sekoita.

  4. Jauhota kädet ja muotoile taikinasta 6 kevyesti matalaksi taputeltua pyöreää skonssia.

  5. Ripota pinnalle hasselpähkinöitä tai manteleita. 

  6. Paista uunissa n. 10 min. tai kunnes skonssit ovat kauniinvärisiä.

Etusivu / Reseptit / Gluteenittomat Sahramiskonssit