Gluteenittomat Sahramiskonssit
Tuoreet skonssit maistuvat aamiaisella ja iltapäiväteen kera.
15 kpl45 minAinekset
4 dl Semper kuitupitoista jauhoseosta
50 g huoneenlämpöista margariinia tai voita
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
1 dl vaniljarahkaa
1 rkl hunajaa
1 g saharamia
ripaus suolaa
hasselpähkinöitä tai manteleita (haluttaessa)
Valmista näin
Laita uuni lämpenemään 250°C:een.
Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa, lisää rasva ja nypi muruiseksi taikinaksi.
Lisää maito, vaniljarahka ja hunaja. Sekoita.
Jauhota kädet ja muotoile taikinasta 6 kevyesti matalaksi taputeltua pyöreää skonssia.
Ripota pinnalle hasselpähkinöitä tai manteleita.
Paista uunissa n. 10 min. tai kunnes skonssit ovat kauniinvärisiä.