Gluteenittomat rouheiset skonssit
Leivotaan leipää

Gluteenittomat Rouheiset skonssit

Arviot

(28 votes)

(28 votes)

Herkullista ja nopeaa! Nauti nämä tuoreena, heti paistumisen jälkeen.

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    8
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 250 °C:seen.

  2. Sekoita kuivat ainekset ja murusta huoneenlämpöinen rasva joukkoon.

  3. Lisää maito ja vaivaa nopeasti taikinaksi.

  4. Jaa taikina kahteen osaan, nosta palat leivinpaperilla vuoratulle, jauhotetulle pellille. Taputtele pyöreiksi kakuiksi. Rei’itä haarukalla ja jaa kakut neljään osaan.

  5. Paista uunin keskiosassa 250 °C:ssa n. 10 minuuttia.

Reseptissä on käytetty:
gluteeniton karkea jauheseos

KARKEA JAUHOSEOS