Gluteenittomat Piparkakut
Joulu

Gluteenittomat Piparkakut

Arviot

(13 votes)

(13 votes)

Gluteenittomat piparkakut maustetaan kanelilla, inkiväärillä ja neilikalla.

  • Valmistusaika
    -
  • Annosmäärä
    -
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Laita kaikki ainekset kulhoon ja sekoita yleiskoneella.

  2. Laita taikina jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.

  3. Kauli taikina ohueksi jauhotetulla leivinalustalla ja ota siitä muotilla piparkakkuja.

  4. Laita piparkakut leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 160 °C:ssa n. 10–15 min. Anna jäähtyä pellillä.

    Vinkki! Piparkakut palavat helposti. Ota ne pois uunista, kun ne ovat kauniin vaaleanruskeita.

Reseptissä on käytetty:
gluteeniton hieno jauheseos

HIENO JAUHOSEOS