Gluteenittomat Piparkakku-Valkosuklaa-Tikkarit

Näitä kauniita tikkareita voit muunnella loputtomiin.

15 kpl45 min
Ei äänestetty
0 Äänet

Ainekset

2 pkt Semper piparkakkuja
1 pkt tuorejuustoa, suklaanmakuinen tai maustamaton
250 g valkosuklaata

Pinnalle:
1 pkt Semper Mansikka-valkosuklaakeksejä, muruina
Sokeria, johon voi laittaa tikut jähmettymisen ajaksi.
15 kpl grillitikkuja

Valmista näin

  1. Murusta piparkakut esim. tehosekoittimella. Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

  2. Muotoile taikinasta 15 palloa.

  3. Laita jokaiseen palloon tikku ja jäähdytä pakastimessa, n. 40 minuuttia.

  4. Sulata suklaa. Täytä sopiva lasi sokerilla, niin voit laittaa koristellut tikkarit lasiin jäähtymään.

  5. Kasta jäähdytetyt pallot sulatettuun suklaaseen ja ripottele päälle keksimuroja.

  6. Laita tikkarit sokerilla täytettyyn lasiin ja anna jäähtyä jääkaapissa.

  7. Ota tikkarit esille jääkaapista hetki ennen tarjoamista. 

Etusivu / Reseptit / Gluteenittomat Piparkakku-Valkosuklaa-Tikkarit