Gluteenittomat Letut

Ohuita ja rapeita

Gluteeniton lettutaikina on helppo tehdä – ja nämä letut ovat todella herkullisia. Voit tarjoilla gluteenittomat letut niin kuin haluat – ruokaisalla täytteellä, klassiseen tapaan hillon tai marjojen kera tai ehkä haluat koota niistä kakun kermavaahdon ja tuoreiden marjojen kera. Tällä reseptillä voi valmistaa myös pikkulettupannulla paistettavia lettuja tai muurinpohjalettuja.

8–10 kpl.30 min
Average: 4.4 (5 votes)
5 Äänet

Ainekset

Valmista näin

  1. Laita Semperin Tattari & Teff -jauho tai Hieno jauhoseos kulhoon ja sekoita siihen suola.

  2. Sulata voi ja anna jäähtyä.

  3. Lisää maitoa vähän kerrallaan jauhoseokseen. Sekoita vispilällä, kunnes taikina on täysin paakutonta.

  4. Lisää kananmunat hieman vatkattuina ja lisää lopuksi voi.

  5. Paista ohuita lettuja voissa ja syö suosikkihillosi kanssa.

 

Vinkki! Anna lettujen jäähtyä ja kokoa niistä upea kakku. Laita letut päällekkäin ja lettujen väliin ja päälle kermavaahtoa ja tuoreita marjoja.

Etusivu / Reseptit / Gluteenittomat Letut