Två vikta glutenfria pannkakor på en en blå tallrik, toppade med blåbär
Aamu- ja välipala

Gluteenittomat letut

Arviot

(45 votes)

(45 votes)

Gluteenittoman lettutaikinan valmistaminen on helppoa – ja lopputulos on herkullinen. Voit tarjoilla gluteenittomat letut haluamallasi tavalla, ja tehdä niistä esimerkiksi ruokaisia kreppejä tai perinteisiä makeita lettuja hillolla. Reseptiä voi käyttää myös pannukakun valmistamiseen.

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    8-10 kpl
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Kaada Semper Hieno jauhoseos tai Semper Mix gluteeniton jauhoseos ja suola kulhoon.

  2. Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

  3. Lisää maito pienissä erissä jauhoseokseen ja sekoita vispilällä kunnes taikina on tasainen.

  4. Lisää taikinaan kevysesti vatkatut kananmunat ja jäähtynyt voisula.

  5. Paista ohuet letut voissa pannulla ja mausta haluamallasi tavalla esimerkiksi hillolla.

    Vinkki! Anna lettujen jäähtyä ja kokoa niistä upea kakku. Laita letut päällekkäin ja lisää lettujen väliin ja päälle kermavaahtoa ja tuoreita marjoja.

Reseptissä on käytetty:
gluteeniton hieno jauheseos

HIENO JAUHOSEOS

gluteeniton jauhoseos

GLUTEENITON JAUHOSEOS