Gluteenittomat Letut

Ohuita ja rapeita

Gluteeniton lettutaikina on helppo tehdä – ja tulos maistuu todella hyvältä. Voit tarjoilla gluteenittomat letut niin kuin haluat – ruokaisalla täytteellä, klassiseen tapaan hillon kanssa; tai ehkä voit tehdä niistä kakun kermavaahdon ja tuoreiden marjojen kanssa. Resepti toimii yhtä hyvin pikkulettupannulla paistettavaksi.

8–10 kpl.30 min
Ei äänestetty
0 Äänet

Ainekset

Valmista näin

  1. Laita Semperin Tattari & Teff -jauho kulhoon ja sekoita siihen suola.

  2. Sulata voi ja anna jäähtyä.

  3. Lisää maitoa vähän kerrallaan jauhoseokseen. Sekoita vispilällä, kunnes taikina on täysin paakutonta.

  4. Lisää kananmunat hieman vatkattuina ja lisää lopuksi voi.

  5. Paista ohuita lettuja voissa ja syö suosikkihillosi kanssa.

 

Vinkki! Anna lettujen jäähtyä ja rakenna niistä sitten upea kakku laittaen väliin kermavaahtoa ja tuoreita marjoja.

Etusivu / Reseptit / Gluteenittomat Letut