Gluteenittomat cocktail-leivät

Meiltä löydät reseptejä gluteenittomiin cocktail-leipiin. Näiden suosio on taattu!

4-620 min
Ei äänestetty
0 Äänet

Ainekset

Rapu- & mätitäyte

4-6 viipaletta Semper Toasty Rouheista
500 g rapuja kuorineen
1 dl majoneesia
1 dl creme fraichea
1/2 nippu tilliä
1 sitruuna
Ripaus suolaa ja mustapippuria
4-6 rkl muikunmätiä
Tilliä koristeluun

Kanttarelli- & parmesaanitäyte timjamin kera.

4-6 viipaletta Toasty Rouheista
150 g kanttarelleja
2 - 3 rkl voita
2 rkl oliiviöljyä
1/2 dl raastettua parmesanjuustoa
suolaa
mustapippuria
Timjamia koristeluun

Valmista näin

Rapu- & mätitäyte:

  1. Kuori keitetyt ravut, säästä muutama koristeluun ja pilko loput täytteeseen sopivan kokoiksi paloiksi.
  2. Laita pilkotut ravut kulhoon, lisää majoneesi ja crème fraiche, sekoita
  3. Pilko tilli pieneksi ja lisää kulhoon (säästä muutama varsi koristeluun).
  4. Lisää täytteeseen hieman raastettua sitruunankuorta ja n. 1 tl sitruunamehua.
  5. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita täyte valmiiksi.
  6. Paista Toasty viipaleet voissa ja paloittele sopivan kokoisiksi cocktail-paloiksi. Lisää päälle täytettä.
  7. Koristele mädillä, katkaravuilla ja tillillä ja lisää päälle vielä ripaus mustapippuria.
     

Kanttarelli- & parmesaanitäyte timjamin kera:

  1. Paista sienet kuivalla paistinpannulla, kunnes neste on haihtunut. Lisää sitten voi ja oliiviöljy ja paista, kunnes sienet ovat kauniin värisiä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Paista Toasty viipaleet voissa ja paloittele sopivan kokoisiksi cocktail-paloiksi. Lisää päälle täytettä.
  3. Laita leipien päälle parmesanjuustoa ja tuoretta timjamia

Etusivu / Reseptit / Gluteenittomat cocktail-leivät