Gluteenitonta pastaa chêvre-juuston & punajuuren kera

Gluteeniton pasta-ateria chêvre-juuston & punajuurien kera - kätevästi lasipurkissa. Sopii esim. lounas- tai retkievääksi.

130 min
Ei äänestetty
0 Äänet

Ainekset

Ainekset:
2 dl Semper Penne Tricolorea
3 punajuurta
½ pienestä parsakaalin kukinnosta
1 dl soijapapuja
4-5 kirsikkatomaattia
½ pienestä kesäkurpitsasta koristeluun
2 rkl saksanpähkinöitä 
hieman rukolaa
2 viipaletta prosciutto-kinkkua
1/2 avokado
timjamia
suolaa ja pippuria

Chêvre-täyte:
200 g chêvre-juustoa
2 dl crème fraichea
1 valkosipulinkynsi
hunajaa
suolaa ja pippuria

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 200 °C:een.

  2. Leikka punajuuret kuutioksi ja laita ne uuninkestävään vuokaan. Lisää oliiviöljy, valkosipulinkynsi ja laita päälle timjamia.

  3. Laita uuniin n. 10 min. ajaksi.

  4. Valmista chêvre-juustotäyte. Poista juuston kuoret leikkaamalla. Säästä osa juustonsta koristeluun. Soseuta chêvre-juustoa haarukalla kulhossa. Lisää crème fraiche ja puristettu valkosipulinkynsii ja vatkaa tasaiseksi täytteeksi. Mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla.

  5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

  6. Laita pasta siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä.

  7. Laita chêvre-juustotäyte lasipurkin pohjalle.

  8. Pilko häyrytetty parsakaali pienemmiksi palasiksi ja lisää purkkiin yhdessä kinkun kanssa. 

  9. Lisää rucola, tomaatit, pavut ja paloiteltu avokado.

  10. Jatka purkin täyttämistä pastalla ja jäähtyneillä punajuurikuutiolla.

  11. Laita päällimmäiseksi raastettua kesäkurpitsaa, chêvre-juustoa ja saksanpähkinöitä.

Etusivu / Reseptit / Gluteenitonta pastaa chêvre-juuston & punajuuren kera