Gluteeniton vegaaninen voileipäkakku
Juhla

Gluteeniton vegaaninen voileipäkakku

Arviot

(30 votes)

(30 votes)

Gluteenittoman, trendikkään voileipäkakun resepti. Voileipäkakku hummus- ja avokadotäytteellä.

  • Valmistusaika
    45 min
  • Annosmäärä
    8-10 palaa
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Valmista ensin kolme täytettä.

  2. Hummustäyte: Sekoita kaikki ainekset yleiskoneella ja mausta suolalla & pippurilla.

  3. Tzatzikitäyte: Raasta kurkku ja valuta siivilässä. Lisää valutettu kurkkuraaste muihin aineksiin ja mausta suolalla ja pippurilla.

  4. Avokadotäyte: Soseuta avokadot haarukalla ja lisää muut ainekset tahnaan.

  5. Laita tahnat jääkaappiin ja leikkaa leivistä reunat pois.

  6. Laita 1/3 leipäviipaleista vadille. Lisää tzatziki ja avokado leipäviipaleiden päälle. Lisää kerros leipäviipaleita päälle.

  7. Lisää hummusta viipaleiden päälle ja laita viimeinen kerros leipiä kanneksi.

  8. Peitä voileipäkakku muovifoliolla ja anna sen tekeytyä jääkaapissa n. 3-4 tuntia.

  9. Levitä tuorejuustoa kakun päälle.

  10. Koristele kakku kesäkurpitsalla, kirsikkatomaateilla, porkkanalla ja vihreillä lehdillä esim. pinaatilla.

Reseptissä on käytetty:
Semper Toasty Fiber, glutenfritt rostbröd med fiber

TOASTY ROUHEINEN