Gluteeniton valkosipulileipä
Helppo ateria

Gluteeniton valkosipulileipä

Arviot

(3 votes)

(3 votes)

Ihanaa gluteenitonta valkosipulileipää mozzarellan ja persiljan kera. Ihana herkku illanistujaisiin!

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    6 annosta
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 180° C:een.

  2. Sekoita voi, valkosipuli ja suola kulhossa ja sulata mikrossa.

  3. Pilko persilja silpuksi ja lisää valkosipulivoihin

  4. Leikkaa minipatonkeihin n. 2 cm syvyisiä, poikkisuuntaisia viiltoja. Tee viiltojen päälle ristikkäiset viillot.

  5. Avaa leipä varovasti viiltojen kohdalta ja lisää valkosipulivoita ja mozzarellajuustoa koloihin.

  6. Laita patongit leivinpaperilla vuoratulle pellille ja laita päälle pala foliota.

  7. Anna patonkien paistua uunissa n. 15 min.

  8. Poista folio ja jatka paistamista vielä n. 5-10 min.

  9. Tarjoa heti esim. salaatin kera.

Reseptissä on käytetty:
Semper Minibaguetter, glutenfritt bröd som gräddas hemma

MINIPATONGIT