Gluteeniton valkosipulileipä
Ihanaa gluteenitonta valkosipulileipää mozzarellan ja persiljan kera. Ihana herkku illanistujaisiin!
6 annosta30 minAinekset
Ainekset:
1 pkt Semper gluteenittomia minipatonkeja (pakkauksessa 6 kpl esipaistettuja minipatonkeja)
50 g voita
1 pkt mozzarellaa
1 valkosipulinkynsi
persiljaa
ripaus suolaa
Valmista näin
- Laita uuni lämpenemään 180° C:een.
- Sekoita voi, valkosipuli ja suola kulhossa ja sulata mikrossa.
- Pilko persilja silpuksi ja lisää valkosipulivoihin
- Leikkaa minipatonkeihin n. 2 cm syvyisiä, poikkisuuntaisia viiltoja. Tee viiltojen päälle ristikkäiset viillot.
- Avaa leipä varovasti viiltojen kohdalta ja lisää valkosipulivoita ja mozzarellajuustoa koloihin.
- Laita patongit leivinpaperilla vuoratulle pellille ja laita päälle pala foliota.
- Anna patonkien paistua uunissa n. 15 min.
- Poista folio ja jatka paistamista vielä n. 5-10 min.
- Tarjoa heti esim. salaatin kera.