Gluteeniton valkosipulileipä

Ihanaa gluteenitonta valkosipulileipää mozzarellan ja persiljan kera. Ihana herkku illanistujaisiin!

6 annosta30 min
Average: 5 (1 vote)
1 Äänestä

Ainekset

Ainekset:
1 pkt Semper gluteenittomia minipatonkeja (pakkauksessa 6 kpl esipaistettuja minipatonkeja)
50 g voita
1 pkt mozzarellaa
1 valkosipulinkynsi
persiljaa
ripaus suolaa

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 180° C:een.
  2. Sekoita voi, valkosipuli ja suola kulhossa ja sulata mikrossa.
  3. Pilko persilja silpuksi ja lisää valkosipulivoihin
  4. Leikkaa minipatonkeihin n. 2 cm syvyisiä, poikkisuuntaisia viiltoja. Tee viiltojen päälle ristikkäiset viillot.
  5. Avaa leipä varovasti viiltojen kohdalta ja lisää valkosipulivoita ja mozzarellajuustoa koloihin. 
  6. Laita patongit leivinpaperilla vuoratulle pellille ja laita päälle pala foliota.
  7. Anna patonkien paistua uunissa n. 15 min.
  8. Poista folio ja jatka paistamista vielä n. 5-10 min.
  9. Tarjoa heti esim. salaatin kera.

Etusivu / Reseptit / Gluteeniton valkosipulileipä