Gluteeniton valkosipulileipä

Gluteenittoman valkusipulileivän resepti. Leivo valkosipulileipää mozzarellan ja persiljan kera.

6 annosta30 min
Average: 5 (1 vote)
1 Äänestä

Ainekset

Ainekset:
1 pkt Semper gluteenittomia minipatonkeja
50 g voita
1 pkt mozzarellaa
1 valkosipulinkynsi
persiljaa
ripaus suolaa

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 180° C:een.
  2. Sekoita voi, valkosipuli ja suola kulhossa ja sulata mikrossa.
  3. Pilko persilja silpuksi ja lisää valkosipulivoihin
  4. Leikka n. 2 cm syvyisiä, poikkisuuntaisia viiltoja patonkien päälle. Tee viiltojen päälle ristikkäiset viillot.
  5. Avaa leipä varovasti viiltojen kohdatlta ja lisää valkosipulivio ja mozzarellajuusto koloihin. 
  6. Laita patongit leivinpaperilla vuoratulle pellille ja laita päälle pala foliota.
  7. Anna patonkien paistua uunissa n. 15 min.
  8. Poista folio ja jatka paistamista vielä n. 5-10 min.
  9. Tarjoa heti herkullisten lisäkkeiden kera.

Etusivu / Reseptit / Gluteeniton valkosipulileipä