Gluteeniton tagliatelle carbonara

4 annosta30 min
Ei äänestetty
0 Äänet

Ainekset

250 g  Semper gluteenitonta tagliatellea (1 paketti)
200 g  pekonia palasina
200 g  tuoreita herkkusieniä viipaleina
4 munankeltuaista
2 dl ruokakermaa
2 dl parmesanjuustoa raastettuna
pippuria ja suolaa
öljyä paistamiseen

Valmista näin

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista pekonipalat rapeiksi öljyssä, lisää herkkusienet pannulle.

  2. Sekoita kerma, munankeltuaiset ja 1,5 dl parmesanjuustoa ja lisää seos kuuman pastan joukkoon.

  3. Lisää päälle rapeat pekonit ja herkkusienet.

  4. Mausta pippurilla ja suolalla ja ripottele päälle 0,5 dl parmesanjuustoraastetta

Etusivu / Reseptit / Gluteeniton tagliatelle carbonara