Gluteeniton suklaakakku

Erityisen ylellinen pähkinöiden ja suklaapalojen kanssa

Rapea pinnalta ja tahmea sisältä – tämä ylellinen gluteeniton mutakakku on varma hitti – suklaakakku maistuu aina. Voit tehdä suklaasta pitäviin ystäviisi todellisen vaikutuksen tällä klassikolla. Kakku tarjoillaan mieluiten kermavaahdon ja tuoreiden marjojen kanssa.

845 min
Average: 4.3 (27 votes)
27 Äänet

Ainekset

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.

  2. Sulata voi keskilämmöllä kattilassa. Poista sitten levyltä ja lisää sokeri. Sekoita joukkoon yksi kananmuna kerrallaan niin, että taikinasta tulee tasainen.

  3. Sekoita Semperin jauhoseos, suola ja kaakaojauhe keskenään. Siivilöi jauhoseos taikinaan ja sekoita käännellen tasaiseksi.

  4. Voitele halkaisijaltaan noin 22 cm:n kokoinen vuoka ja jauhota se Pofiber-kuidulla.

  5. Paista kakkua noin 20 minuuttia.

  6. Anna jäähtyä ja tarjoile kermavaahdon ja tuoreiden marjojen kanssa.
     

Vinkki! Lisää kakkuun pähkinärouhetta tai suklaapaloja ennen paistamista. 

Etusivu / Reseptit / Gluteeniton suklaakakku