Gluteeniton pizza

Tavallista parempi pizzataikina

Kotitekoinen pizza on kaikkein parasta, eikä oman pizzataikinan leipominen ole vaikeaa. Pizzan leipominen on myös loistavaa yhteistä puuhaa keittiössä ystävien tai perheenjäsenten kesken. Kaikki voivat valita omat suosikkitäytteensä omalle gluteenittomalle pizzapohjalleen. Kokeile tätä rapeaa ja gluteenitonta pizzapohjaa jo tänä iltana – parempaa kuin noutopizza!

2 pientä pizzaa30 min
Average: 4.4 (16 votes)
16 Äänet

Ainekset

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 250°C:een (kiertoilma 225 °C:een)

  2. Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liuota hiiva veteen.

  3. Lisää öljy, suola, Semper Karkea jauhoseos ja leivinjauhe. Sekoita yleiskoneella tai sähkövatkaimella taikinakoukuilla n. 4 minuutin ajan.

  4. Jaa taikina kahteen osaan, pyörittele palloiksi ja anna kohota leivinliinan alla 10 minuuttia. Kauli sitten taikina pyöreiksi pizzapohjiksi.

  5. Lisää päälle omat suosikkisi: vaikkapa tomaattikastiketta, pinaattia, basilikaa, mozzarellaa ja parmesaania.

  6. Paista uunin alaosassa 250°C:ssa (kiertoilma 225 °C:een) n. 8 minuutin ajan kauniin ruskeaksi.
     
  7. Tarjoa salaatin kera.

 

Etusivu / Reseptit / Gluteeniton pizza