Gluteeniton pizza

Tavallista parempi pizzataikina

Kotitekoinen pizza on kaikkein parasta, eikä oman pizzataikinan leipominen ole vaikeaa. Pizzan leipominen on myös loistavaa yhteistä puuhaa keittiössä ystävien tai perheenjäsenten kesken. Kaikki voivat valita omat suosikkitäytteensä omalle gluteenittomalle pizzapohjalleen. Kokeile tätä rapeaa ja gluteenitonta pizzapohjaa jo tänä iltana – parempaa kuin noutopizza!

2 pientä pizzaa30 min
Average: 4.6 (7 votes)
7 Äänet

Ainekset

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 250°C:een.

  2. Liuota kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liouta hiiva veteen.

  3. Lisää öljy, suola, Semperin karkea jauhoseos ja leivinjauhe. Sekoita yleiskoneella tai sähkövatkaimella taikinakoukuilla noin 4 minuutin ajan.

  4. Jaa taikina kahteen osaan, pyörittele palloiksi ja anna kohota leivinliinan alla 10 minuuttia. Kauli sitten taikina pyöreiksi pizzapohjiksi.

  5. Lisää päälle omat suosikkisi: vaikkapa tomaattikastiketta, pinaattia, basilikaa, mozzarellaa ja parmesaania.

  6. Paista uunin alaosassa noin 8 minuutin ajan.

  7. Tarjoa salaatin kera.

 

Etusivu / Reseptit / Gluteeniton pizza