Gluteeniton pizza

Tavallista parempi pizzataikina

Kotitekoinen pizza on kaikkein parasta, eikä oman pizzataikinan teon tarvitse olla vaikeaa. Pizzan teko on myös loistavaa yhteistä puuhaa keittiössä ystävien tai perheenjäsenten kesken. Kaikki voivat valita omat suosikkitäytteensä omalle gluteenittomalle pizzapohjalleen. Kokeile tätä rapeaa ja gluteenitonta pizzapohjaa jo tänä iltana – parempaa kuin noutopizza!

2 pientä pizzaa30 min
Ei äänestetty
0 Äänet

Ainekset

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.

  2. Laita haalea vesi kulhoon ja sekoita hiiva siihen, kunnes se liukenee.

  3. Lisää öljy, suola, Semperin karkea jauhoseos ja leivinjauhe. Sekoita yleiskoneella taikinakoukulla noin 4 minuutin ajan.

  4. Jaa taikina kahdeksi palloksi ja anna kohota leivinliinan alla 10 minuuttia. Kauli sitten taikina pyöreiksi pizzapohjiksi.

  5. Lisää päälle omat suosikkisi: vaikkapa tomaattikastiketta, pinaattia, basilikaa, mozzarellaa ja parmesaania. Paista uunin alaosassa noin 8 minuutin ajan.

 

Vinkki! Saat erityisen rapean pizzapohjan, kun käytät leivinpaperia kuumalla pellillä.

Etusivu / Reseptit / Gluteeniton pizza