Gluteeniton paahtoleipä

Nyt paahdetaan

Leivo omaa rapeaa gluteenitonta paahtoleipää. Tämä on vuokaleipä, joka sopii erinomaisesti paahtoleiväksi. Tuloksena on rapeaa paahtoleipää, jota voi syödä sellaisenaan, paahdettuna tai voissa paistettuna.

1 suuri leipä60 min
Ei äänestetty
0 Äänet

Ainekset

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 230 asteeseen.

  2. Laita haalea vesi kulhoon ja sekoita hiiva siihen, kunnes se liukenee.

  3. Lisää öljy, suola ja Semperin kuitupitoinen jauhoseos. Sekoita yleiskoneessa taikinakoukulla noin 5 minuutin ajan, kunnes kaikki on tasaisesti sekoitettu.

  4. Voitele ja jauhota noin 2,5 litran leipävuoka. Kaada taikina vuokaan ja ripottele päälle Semper Pofiber-kuitua.

  5. Anna kohota 20 minuuttia ja paista sitten noin 30 minuuttia uunin keskitasossa.

 

Vinkki! Tämä leipä sopii erinomaisesti paahtoleiväksi. Lisää 1 tl leipämaustetta oman maun mukaan.

Etusivu / Reseptit / Gluteeniton paahtoleipä