Gluteeniton Makaronilaatikko

Ihana arjen herkku.

4 annosta1,5 h
Average: 4.6 (22 votes)
22 Äänet

Ainekset

Ingredients:
4 annosta Semper Kuitupitoista Makaronia (300g)
400g jauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 iso sipuli
1 tl suolaa
1 tl mustpippuria
2 tl basilikaa
1/2 tl paprikajauhetta

Muna-maitoseos:
5 dl maitoa
2 munaa
1 tl suolaa 
dl juustoraastetta

Pinnalle : 1 dl juustoraastetta

Valmista näin

 

  1. Kiehauta reilu määrä kevyesti suolattua vettä. Lisää pasta ja keitä 10-12 min. Valuta vesi pois.
  2. Pilko sipuli.
  3. Ruskista jauheliha oljyssä ja lisää sipuli. Mausta seos suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.
  4. Kaada jauhelihaseos ja valutetut makaronit isoon voideltuun vuokaan (n. 3 litraa).
  5. Sekoita muna, maito, suola ja 1 dl juustoraastetta. 
  6. Lisää muna-maitoseos makaronien ja jauhelihan joukkoon ja sekoita.
  7. Kypsennä 175 °C:ssa n. 1 tunti.
  8. Ripottele halutessasi 1 dl juustoraastetta laatikon pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

 

Etusivu / Reseptit / Gluteeniton Makaronilaatikko