Gluteeniton linguine frutti di mare
Juhla

Gluteeniton linguine frutti di mare

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Gluteeniton frutti di mare -pastareseptimme syntyy tuoreista simpukoista, kirsikkatomaateista, valkosipulista ja valkoviinistä.

  • Valmistusaika
    45 min
  • Annosmäärä
    4 annosta
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Kuullota valkosipulia ja chiliä minuutin ajan.

  3. Lisää loput ainekset ja kuumenna korkealla lämmöllä 3 minuuttia.

  4. Lisää pasta kastikkeen joukkoon ja anna kiehua minuutin ajan, lisää ripaus suolaa ja tarjoa syviltä lautasilta.

Reseptissä on käytetty:
Gluteeniton linguine

PASTA LINGUINE