Gluteeniton lasagne kasvistäytteellä

Helppo ja herkullinen lasagne kasvistäytteellä. Sopii lakto-ovo-vegetaristiseen ruokavalioon.

430 min
Ei äänestetty
0 Äänet

Ainekset

Pastataikina:
3 1/2 dl Semper gluteenitonta jauhoseosta tai gluteenitonta, kuitupitoista jauhoseosta
1/2 dl ruokaöljyä
1 dl vettä
1 maustemitallinen suolaa

Kasvistäyte:
2 rkl öljyä
1-2 sipulia viipaleina
2 paprikaa, pilkottuna paloiksi
1 kesäkurpitsa (200 g), viipaleina
1 purkki tomaattimurskaa
1 dl kasvislientä
1 valkosipulinkynsi, puristettuna
2 tl oreganoa
suolaa, pippuria ja juustoraastetta

Valmista näin

1. Pastataikina:
Sekoita vesi, öljy ja suola kulhossa. Lisää jauhot ja vaivaa taikinaksi. Jaa taikina neljää palaan ja kauli niistä vuokaan sopivat levyt.

2. Kasvistäyte:
Kuullota kasvikset öljyssä. Lisää kasvisliemi, tomaatit, suola ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 10 minuutta. Mausta valkosipulilla, oreganolla, suolalla ja pippurilla.

3. Kokoa ainekset lasgnevuokaan:
Laita voidellun vuoan pohjalle lasagnelevy ja sen päälle täytettä ja sitten lasagnelevy ja täytettä vuorotellen. Jätä päällimmäiseksi kasvistäytettä ja ripottele päälle juustoraastetta. 

4. Paista lasagne kypsäksi 200°C:ssa n. 30 minuuttia.


Vinkki! 
Jos haluat säästää aikaa, valmista lasagne valmiista, gluteenittomista lasagnelevyistä

Etusivu / Reseptit / Gluteeniton lasagne kasvistäytteellä