Gluteeniton Kesäkurpitsaleipä
Kesäkurpitsaleipä - hyödyllistä, hyvää ja tietty gluteenitonta.
1 leipä1 hAinekset
Ainekset:
1 pkt Gluteenitonta jauhoseosta
3-4 munaa
1 tl vaniljasokeria
½ kesäkurpitsa, raastettuna
1 rkl kookosöljyä
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
6 rkl hunajaa
Valmista näin
Valmista näin:
- Laita uuni lämpenemään 175 °C:een.
- Sekoita muna, vaniljasokeri, hunaja ja kookosöljy.
- Lisää kesäkurpitsaraaste munaseokseen ja sekoita yleiskoneella.
- Sekoita jauhoseos ja leivinjauhe kulhossa.
- Lisää jauhot taikinapohjaan ja sekoita yleiskoneella tasaiseksi taikinaksi.
- Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla. (Valitse vuoaksi hyvin lämpöä johtava metallivuoka).
- Paista n. 50-60 min. Varmista tikulla, että leipä on keskeltä kypsä.
Vinkki!
Annostele taikina muotteihin ja valmista kesäkurpitsamuffinsseja. Kuorruta tuoreet, jäähtyneet muffinit tuorejuustolla.