Gluteeniton ja vegaaninen pasta-ateria
Arviot
(0 votes)
(0 votes)
Valmista pieni annos purkkiin ja ota mukaasi retkelle tai lounaaksi työpaikalle. Suuremmasta annoksesta saat kesäisen, tuoreen pastasalaattiaterian koko perheelle.
Valmistusaika
30 minAnnosmäärä
1Vaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Sekoita hummuksen ainekset tehosekoittimella: kikherneet, puristettu valkosipuli, sitruunamehu, kumina, suola, pippuri ja öljy. Lisää vettä ja sekoita sopivaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä jääkaapissa.
Sekoita basilikakastikkeen ainekset tehosekoittimilla: basilika, soijajogurtti, oliiviäljy, hunaja ja sitruuna. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä jääkapissa.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Valuta pasta ja huuhtele se kylmällä vedellä.
Sekoita pasta puoleen määrään basilikakastikkeesta.
Laita puolet basilikakastikeesta suoraan purkin pohjalle.
Leikkaa paraskaalin kukinnot ja laita purkkiin.
Paloittele tomaatit, tankoparsat, kurkku ja avokado ja lisää parsakaalin päälle.
Lisää kerros hummusta, sitten mansikoita ja lopuksi pasta.
Koristele porkkanasta höylätyillä, ohuilla porkkanaviipaleilla.