Gluteeniton Jäätelöpommi
Jäätelöpommi suklaakeksipohjalla
Klassikkoherkku, jonka pohjalla on herkullinen yllätys-
Ainekset
1 pkt Semper Triple Chocolate Cookies -keksejä
2 litraa vaniljajäätelöä
1 litra vadelmasorbettijäätelöa
Marjoja ja keksejä esim. Cookie mansikka-valkosuklaa kakun koristeluun.
Valmista näin
- Peitä muovikulhon (n. 2 l) sisäpinta muovikelmulla, taittele kelmu kulhon reunojen ylitse.
- Täytä kulho hieman pehmenneellä vaniljajäätelöllä, mutta jätä kulhon keskelle kuoppa, joka on riittävän suuri pienelle kauhalle.
- Muotoile kuopan reuna tasaiseksi kauhalla. Laita kulho pakastimeen ja anna kovettua n. 30 min.
- Ota kulho pakastimesta ja täytä jäätelöpommin kuoppa vadelmasorbetilla ja tasoita pinta.
- Ripottele pinnalle kakkumuruja pohjaksi ja laita pakastimeen jäätymään muutamaksi tunniksi tai vaikka seuraavaan päivään.
- Kumoa jäätelöpommikulho alustalle ja kääri sen ympärille esim. kuumalla vedellä kostutettu keittiöpyyhe - se helpottaa kulhon irrottamista. Kopauta kulhoa varovasti ja irrota se. Poista muovikelmu.
- Koristele jäätelöpommi marjoilla ja Cookie-kekseillä. Jäätelöpommin alareunaan voi halutessaan ripotella myös Kick-muromysliä.
- Nosta pakkaseen odottamaan tarjoilua. Ota n. 15 minuuttia ennen tarjoilua huoneenlämpöön.