Gluteeniton Granola hyvään aamuun
Aamu- ja välipala

Gluteeniton Granola hyvään aamuun

Arviot

(14 votes)

(14 votes)

Paahdettua granolaa, kookosta, pähkinää & kanelia.

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    8
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 150°C:een.

  2. Sekoita kuivat ainekset kulhossa.

  3. Lisää kookosöljy ja hunaja, niin että öljyä ja hunajaa jää seoksen pinnalle.

  4. Levitä ohut kerros leivinpaperille ja paista uunissa n. 30 minuuttia.
    Muista sekoittaa n. 10 min. välein, jotta myslistä tulee tasaisen väristä.
    Anna granolan jäähtyä ja säilytä lasi- tai peltipurkissa.

Reseptissä on käytetty:
Semper gluteeniton kaurahiutale

GLUTEENITON KAURAHIUTALE