Gluteeniton Fusilli con Funghi

Herkullinen ateria tuoreiden sienten, pinaatin ja valkosipulin kera. Buon appetitio!

420 min
Ei äänestetty
0 Äänet

Ainekset

300 g Semper gluteenitonta fusillia
300 g tuoreita sieniä viipaleina
300 g tuoretta pinaattia
4 valkosipulin kynttä viipaleina
2 dl parmesanjuustoraastetta
2 rkl voita
2 dl kermaa

Valmista näin

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Paista sieniä ja valkosipulia voissa miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.

  3. Lisää pinaatti ja jatka paistamista vielä minuutin ajan.

  4. Lisää kerma ja kiehauta, lisää valutettu pasta ja parmesaani, mausta ripauksella suolaa ja mustapippurilla.

Etusivu / Reseptit / Gluteeniton Fusilli con Funghi