Gluteeniton fetajuusto-papuleipä
Helppo ateria

Gluteeniton fetajuusto-papuleipä

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Raikas gluteeniton leipä kasvistäytteellä on täynnä vihreitä ja rouskuvia kasviksia. Ruokaisa leipä sisältää fetajuustoa, papuja ja retiisejä. Testaa tätä reseptiä!

  • Valmistusaika
    15 min
  • Annosmäärä
    4 leipää
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Viipaloi retiisit ohuiksi ja laita ne kylmään veteen, jotta niistä tulee rapeita.

  2. Sekoita soijapavut ja fetajuusto tahnaksi tehosekoittimella. Lisää hieman vettä, jos tahna tuntuu liian paksulta. Mausta pippurilla, sitruunamehulla ja oliiviöljyllä.

  3. Leikkaa porkkanat viipaleiksi tai raasta ne.

  4. Levitä reilusti papu-fetatahna leipien päälle, lisää porkkanaviipaleet, retiisi ja krassi.

  5. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja chiliä.

Reseptissä on käytetty:
Semper Trio, glutenfria och mjuka frallor

TRIO AAMIAISLEIVÄT