Laga glutenfri lasagne med Semper Lasagneplattor

Pasta & Pizza

Lue lisää gluteenittomista tuotteistamme. 

Kysymys: Miten saan lasagnen onnistumaan?
Vastaus: Lasagnen paistoaika on 40-50 minuuttia. Kun lasagne on otettu pois uunista, sen on hyvä antaa vetäytyä vähintään 15 minuuttia, mieluummin pidempään, ennen tarjoamista. Tänä aikana lasagnelevyt imevät itseensä lisää nestettä ja muuttuvat pehmeämmiksi. Onnistut myös helpommin, kun valkokastike (bechamelkastike) ei ole kovin paksua. Myös jauhelihakastikkeessa saa olla runsaasti nestettä pastaa varten.
Katso tarkempi Lasagne-resepti täältä.

Kysymys: Kun keitän pastaa, siitä tulee helposti klimppistä ja hyytelömäistä. Miksi?
Vastaus: Pasta tulee keittää runsaassa vesimäärässä. Lisää pasta kiehuvaan veteen ja katso keittoaika pakkauksesta. Voit halutessasi lisätä keittoveteen hieman ruokaöljyä ja suolaa.

Kysymys: Missä Semper pastoissa on kananmunaa?
Vastaus: Valikoimassamme on yksi nauhapasta Tagliatelle, jossa koostumusta parantavana aineksena on kananmunaa. Muissa pastoissamme ei ole kananmunaa.

Kysymys: Miksi monissa Semper pastoissa on soijaa?
Vastaus: 
Gluteenittoman pastan valmistuksessa tarvitaan jokin proteiini gluteenin tilalle, jotta pastaan saadaan haluttu rakenne. Semperin gluteenittomien pastojen valmistuksessa käytetään proteiinipitoista soijaa parantamaan pastan rakennetta.