GLUTEENITON JAUHOSEOS

gluteeniton jauhoseos

GLUTEENITON JAUHOSEOS

***Leivotko tällä jauhoseolla? Raaka-aineiden saatavuushaasteiden vuoksi jauhoseoksen nostatusaineiden määrää on laskettu. Lue lisää asiasta täältä

Täydellinen gluteeniton jauho kaikkeen leivontaa. Gluteeniton jauhoseos Mix on vaalea gluteeniton yleisjauho, jota voi käyttää vehnäjauhojen tavoin perinteiseen leivontaan. Jauho sopii esim. gluteenittoman leivän, suklaakakun mehevien pullien ja sokerikakun leivontaan, mutta toimii myös ruoanlaitossa esim. kastikkeiden suurustamisessa ja sopii esim. vohvelitaikinaan.  

  • Gluteeniton jauho, jota käytetään kuin vehnäjauhoa leivonnassa ja ruoanlaitossa.
  • Huom. aineksena myös maitojauhetta. Tällä jauhoseoksella valmistuu mm. parhaat patongit, pullat ja vaaleat leivät. Maito tuo lisää makua ja antaa kauniin värin leivonnaisille.
  • FODMAP-ystävällinen ja gluteeniton.
  • Täydennetty raudalla ja B-ryhmän vitamiineilla.
  • Leivo gluteeniton vuokaleipä: Liuota 25 g tuorehiivaa 4,5 dl:aan kädenlämpöistä vettä. Lisää joukkoon 1 paketti Hienoa gluteenitonta jauhoseosta, ½ dl ruokaöljyä, 1 tl suolaa ja mahdollisesti 2 rkl leipämausteita. Sekoita hyvin, mielellään yleiskoneella tai sähkövatkaimella taikinakoukuilla. Laita taikina voideltuun uunivuokaa ja anna kohota noin kaksinkertaiseksi n. 40 min). Paista 225 C:ssa n. 35 minuuttia.

Paino: 500 g (1 dl vastaa noin 55 g)
Tuotenumero: 5654

Lue lisää low FODMAP -ruokavaliosta

  • Low FODMAP

***Leivotko tällä jauhoseolla? Raaka-aineiden saatavuushaasteiden vuoksi jauhoseoksen nostatusaineiden määrää on laskettu. Lue lisää asiasta täältä

Täydellinen gluteeniton jauho kaikkeen leivontaa. Gluteeniton jauhoseos Mix on vaalea gluteeniton yleisjauho, jota voi käyttää vehnäjauhojen tavoin perinteiseen leivontaan. Jauho sopii esim. gluteenittoman leivän, suklaakakun mehevien pullien ja sokerikakun leivontaan, mutta toimii myös ruoanlaitossa esim. kastikkeiden suurustamisessa ja sopii esim. vohvelitaikinaan.  

  • Gluteeniton jauho, jota käytetään kuin vehnäjauhoa leivonnassa ja ruoanlaitossa.
  • Huom. aineksena myös maitojauhetta. Tällä jauhoseoksella valmistuu mm. parhaat patongit, pullat ja vaaleat leivät. Maito tuo lisää makua ja antaa kauniin värin leivonnaisille.
  • FODMAP-ystävällinen ja gluteeniton.
  • Täydennetty raudalla ja B-ryhmän vitamiineilla.
  • Leivo gluteeniton vuokaleipä: Liuota 25 g tuorehiivaa 4,5 dl:aan kädenlämpöistä vettä. Lisää joukkoon 1 paketti Hienoa gluteenitonta jauhoseosta, ½ dl ruokaöljyä, 1 tl suolaa ja mahdollisesti 2 rkl leipämausteita. Sekoita hyvin, mielellään yleiskoneella tai sähkövatkaimella taikinakoukuilla. Laita taikina voideltuun uunivuokaa ja anna kohota noin kaksinkertaiseksi n. 40 min). Paista 225 C:ssa n. 35 minuuttia.

Paino: 500 g (1 dl vastaa noin 55 g)
Tuotenumero: 5654

Lue lisää low FODMAP -ruokavaliosta

Osta tämä tuote

Ainekset

Gluteeniton vehnätärkkelys, rasvaton maitojauhe (12%), sokeri, sakeuttamisaineet (guarkumi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kivennäisaine (rauta), vitamiinit (tiamiini, riboflaviini, niasiini, B6, foolihappo).

Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkista ainesosaluettelo aina pakkauksesta.

Ravintosisältö / 100 g
Energia1470 kJ (346 kcal)
Rasva<0,5 g
josta tyydyttynyt rasva0 g
Hiilihydraatti82 g
josta sokereita7,7 g
Ravintokuitu1,7 g
Proteiini4,7 g
Suola0,15 g
Tiamiini0,40 mg 36 %*
Riboflaviini0,40 mg 28 %*
Niasiini5,5 mg 34 %*
B6-vitamiini0,4 mg 29 %*
Foolihappo50,0 μg 25 %*
Kalsium155 mg 19 %*
Rauta3,8 mg 27 %*
*RDI = % suositellusta päiväsaannista

SÄILYTYS & KIERRÄTYS

  • Säilytys kuivassa, huoneenlämmössä.

  • Pakkauksen voi kierrättää keräyskartonkina.

FODMAP FRIENDLY

Tämä tuote sopii myös herkkävatsaisille tarkoitettuun low FODMAP -ruokavalioon. Siinä on vain pieniä määriä ns. FODMAP-yhdisteitä. Sitä voi kokeilla esim. ärtyneensuolenoireyhtymän (IBS) ruokavaliohoidossa ravitsemusterapeutin ohjauksessa.

Lue lisää FODMAPista ja Semperin low FODMAP -tuotteista >>

 

 

MUITA TUOTTEITAMME

Katso muita gluteenittomia tuotteitamme, jotka saattavat sopia sinulle.